De Bazuin payoff
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De Bazuin is opgedeeld in een viertal kringen, die in een huiskamer bijna elke week bij elkaar komen.
God wil dat wij elkaar aandacht geven, elkaar serieus nemen, helpen en bemoedigen en liefhebben. Juist in de kringen is daarvoor ruimte en gelegenheid.
Een kring bestaat meestal uit zes tot tien personen, zo is het voor ieder lid overzichtelijk voor wie hij/zij verantwoordelijk is.

De leidraad voor het jaar 2017/2018 is het boek Doelgericht Leven van Rick Warren. Uit dit boek zal door iedere kring in dezelfde week hetzelfde hoofdstuk besproken worden. Verder is iedere kring vrij om de morgen of de avond in te vullen zoals zij dat willen: met elkaar eten, zingen, bidden en/of iets creatiefs doen. Wanneer de kring maar beantwoord aan het doel dat we met elkaar hebben: gemeenschap.

Er zijn op meerdere dagdelen in de week een kring. Wanneer een kringlid verhinderd is om naar zijn of haar 'vaste' kring te gaan, dan is er altijd een mogelijkheid om naar een andere kring te gaan. Deze bespreekt immers hetzelfde hoofdstuk van het boek Doelgericht Leven. 

Elke tweede en vierde dinsdag en donderdag van de maand zijn er kringen.
Deze vinden zowel 's morgens als 's avonds plaats.

Iedereen mag zelf kiezen naar welke kring hij/zij gaat.  

Kringdata                               

12 en 14 september                  
26 en 28 september                   
10 en 12 oktober                    
24 en 26 oktober                        
14 en 16 november                     
28 en 30 november                     
12 en 14 december                     

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bent van harte welkom!